Hvad er Clairvoyance

Clairvoyance er fantastisk og er noget vi alle stifter bekendskab med i løbet af vores liv i større eller mindre grad, uden vi nødvendigvis er klar over det. Vi oplever alle en gang i mellem fornemmelser, der viser sig at være rigtige. Vi tænker, at vi burde gøre noget bestemt, som vi af en eller anden grund ikke gør alligevel, hvorefter det viser sig at vi skulle have fuldt den første indskydelse og vi tænker: Jeg VIDSTE jeg skulle have gjort/sagt et eller andet – som man ikke gjorde.

Jeg har blandt nogle venner, kolleger og andre bekendte mødt en anderledes opfattelse af hvad Clairvoyance egentlig er, end hvordan jeg ser det. Nogle bliver intimideret eller lidt skræmt, og forestiller sig at det er som film figurer – fx Xavier i X-men eller Edward i Twilligt serien – der kan stille ind på alle mennesker og læse deres tanker. Min oplevelse af, hvad Clairvoyance er, er dog noget mindre anvendelig i store Amerikanske spændings- og teenage film som fx X-men og Twilligt.

Jeg kan normalt ikke give clairvoyante meldinger hen over frokostbuffeten i kantinen eller i kassekøen i supermarkedet, for der er alt for meget forstyrrelse til, at jeg kan høre og fornemme de meget subtile beskeder jeg får. Jeg har brug for dels ro og forberedelse men også en fokuseret tilstedeværelse og en professionel tilgang til, at udføre en ordentlig clairvoyance.

Der kan være tilfælde, hvor jeg ‘falder hen’ fx til et langvarigt møde eller i en kø, eller jeg ‘slår hjernen fra’, når jeg gør noget per automatik, hvor der alligevel kommer noget igennem, men ved den almindelige ageren i verden, med almindelige dagligdags opgaver både privat og på arbejdet, så kommer der ikke noget. Mange vil sikkert kunne nikke genkendende til, at først når man opgiver at løse en opgave som man sidder fast i og beslutter, at det må gøres færdigt en anden gang, så får man en ide til hvordan det kan løses. Det er principielt det samme, der sker her.

Clairvoyance vha åndelige rågivere
Åndelig rådgiver

De beskeder jeg får når jeg udfører en clairvoyance, får jeg fra mine åndelige rådgivere. Vi har alle åndelige rådgiver, men clairvoyante mennesker har en skærpet evne til at kommunikere med dem. Det skal her bemærkes at clairvoyante er ikke særlige mennesker, men at de har en særlig evne som er blevet trænet og skærpet ligesom alle mennesker har særlige evner, der kan styrkes vha træning eller blot ligge latent, hvis de ikke bruges. Det ses fx for store sportsfolk, der måske nok har særlige evner inden for deres sportsgren, men det er deres fokuserede træning, der gør dem bedre end andre inden for deres område.

Beskederne der modtages, er råd til den situation man står i på det givne tidspunkt. Det er vigtigt, at være opmærksom på, at når den clairvoyante ser fremtiden, er det sandsynlige fremtider der ses. Det skal forstås sådan, at den clairvoyante kan videregive nogle råd til, hvordan en bestemt situation kan løses, men det er de valg man foretager, der afgør, hvordan fremtiden rent faktisk kommer til at se ud. Man kan ikke sætte sig ned og vente på, at det der blev vist, fremkommer af sig selv. Det ville i virkeligheden også være kedeligt.

Del gerne via Facebooktwittermail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *