Hvad er reinkarnation

Er du interesseret i hvorfor vi er her og hvor vi kommer fra? Har du spekuleret over, hvad der sker når vi dør? Spørgsmål som disse kan lede videre hen til spørgsmål om reinkarnation, som igen fører videre ad mange forskellige tråde, alt efter hvad der fokuseres på.

Reinkarnation

Min opfattelse er, at vores individuelle bevidsthed blev skabt ud af en fælles bevidsthed, som kan kaldes Livet, Kilden, Universet, Gud o.lign. Vi skal hver især lære, modnes og tilføje nye aspekter, som endnu ikke er udforsket og udfoldet, til denne fælles bevidsthed. Det er som at udbygge livets store symfoni med nye toner og strofer, som ikke var en del af symfonien, før vi tilføjede vores individuelle læring.

Sammen med langt ældre bevidstheder (gamle sjæle) lægger vi en plan, som løbede justeres alt efter om inkarnationerne fører en i den ønskede retning eller ej. Det vi ikke får lært i vores nuværende liv, må vi lære i et andet. Mange mennesker kan genkende, at de oplever de samme problemstillinger og konflikter med forskellige mennesker igen og igen gennem deres liv. Det kan være forskellige mennesker vi involvere os med og i forskellige forbindelser, men den grundlæggende problemstilling vil være den samme. Livet vil blive ved med at tilbyde os muligheden for, at lære det, vi ønsker at lære.

Min holdning er, at vi selv har valgt de (evt den) forældre vi vokser op med og vi nøje har udvalgt netop disse forældre, fordi de bedst kunne lære os det vi ønskede at lære. Vi vælger og planlægger dermed, selv at blive født her på jorden. Det er min erfaring, at det vi ønsker at lære, som vi har valgt en bestemt familie til, det når vi kun meget sjældent at lære i løbet af vores barndom. De samme problemstillinger som vi oplevede som børn, vil vi møde i de mennesker vi involvere os med som voksne og som voksne vil vi, qua vores erfaringer som børn, have mulighed for at lære, modnes og komme videre i forhold til de problemer vi har haft. Det nytter derfor ikke blot at forlade den problematiske relation, med mindre man har brug for at samle kræfter til at få det lært, man endnu engang er havnet i.

Min opfattelse er, at set helt oppe fra helikopteren, så skal vi alle lære at sætte pris på os selv som vi er, men der er for hver af os forskellige vinkler på det. Når vi efterhånden får det lært, vil vi i større og større grad, kunne gøre brug af vores ressourcer og kvaliteter. Det kan du også læse om her. For den ene kan det fx. være at sige fra overfor andre, mens det for den anden kan være at sige til og være med i forhold til andre.

Reinkarnation er et kæmpe emne, som der er skrevet mange bøger om, så hvis du går rundt med spørgsmålet: Hvad er reinkarnation, så er det bare at komme i gang. Jeg kan anbefale mange forskellige bøger, fx har Michael Newton og Asger Lorentzen skrevet gode bøger om emnet. Du kan også læse om reinkarnation på visdomsnettet.dk. God fornøjelse.

Pernille

Del gerne via Facebooktwittermail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *