Clairvoyant vejledning og blog indlæg

Clairvoyant vejledning

Har du behov for råd og nye ideer til, hvad du kan gøre, der hvor du står i dit liv lige nu? Jeg hedder Pernille Grønbech og tilbyder clairvoyant vejledning, som du kan booke tid til her på pernillegronbech.dk. Clairvoyance kan give nogle gode og helt nye ledetråde for at kommer videre, og kan være et alternativ til at gå mere analytisk til værks. Netop dette gør mange af os, men vi kan ikke altid komme videre ad den vej. Herudover oplever man ofte en fortrolighed, en nænsomhed og en dybde i clairvoyant vejledning, som giver stor værdi for os begge.

Jeg skriver her på pernillegronbech.dk også blogindlæg, som du er velkommen til både at læse og kommentere på.

Lidt om mig selv

I mine teenageår var jeg meget nysgerrig omkring spirituelle emner, hvorefter jeg havde en lang pause, hvor jeg blandt andet uddannede mig til civilingeniør og fik tre børn. For små ti år siden vendte jeg tilbage til min spirituelle interesse med større fokus og modenhed og tog i 2015 en clairvoyance uddannelse hos Maya Fridan. Det kan du læse mere om, i mit blog indlæg her. Jeg har siden da tilbudt clairvoyanct vejledning, som du kan bestille tid til her.

Anbefaling til mere info

Mine interesser for spirituelle emner har ført mig til rigtig mange bøger, hjemmesider og samtaler med andre, der er interesseret i samme emne. En af de sider, jeg kan anbefale at søge viden på er visdomsnettet.dk, der giver ‘neutral’ behandling af rigtig mange spirituelle emner. Der er naturligvis også en masse andre gode hjemmesider på både dansk og engelsk og et hav af gode bøger, ligesom messer og kurser også er en rigtig god måde at få ny viden på. Hvis man da kan holde tungen lige i munden, i forhold til alt den information man hurtigt kan samle op 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *